Jeigu nenorite pakratyti savo piniginės, siūlyčiau perskaityti šią informaciją.
Mieli jurbarkiečiai, bei rajono gyventojai. Manau, kad “svečiai” iš Marijampolės apskrities atrado dar vieną “pinigingą” sankryžą Jurbarko mieste.
Tai Lauko ir Kęstučio g. sankryža. Ypatingai atidūs turėtumėte būti sukdami iš Lauko g. į Kęstučio g. atvažiuojant nuo Naujamiesčio progimnazijos. Ištisinė juosta Kęstučio g. yra padilusi, todėl daugelis vairuotojų tiesiog dėl neatidumo, ar žioplumo, sukdami į Kęstučio g. kerta ištisinę juostą.
Viską fiksuoja šalia esanti vaizdo stebėjimo kamera.
“Svečiai” iš Marijampolės apsk. peržiūri vaizdo įrašus ir neatidiems vairuotojams pasiūlo paremti valstybės biudžetą. Pasikartojus panašiems pažeidimams galima kuriam laikui atsisveikinti ir su vairuotojo pažymėjimu.
Pasidalinkite šiuo postu. Tuo pačiu prisidėsite prie saugaus eismo prevencijos, bei padėsite išsaugoti tautiečių piniginių turinį.
Visiems geros dienos 🙂
P.s. Jau nebe pirmą kartą pastebiu, kad esant problemai, kurią turėtų spręsti savivaldybė, ją “užtaginus” socialiniuose tinkluose, “tagas” tiesiog nuimamas, o problemos nesprendžiamos.
Tai ir galvoju, jog tokiu būdu atsakingi savivaldybės tarnautojai parodo savo požiūrį į seniūnaičius ir jų vykdomą veiklą.